Nedir Bu Apple Sım Dedikleri?

Nedir Bu Apple Sım Dedikleri?
Apple'ın yeni iPad ve Mac'lerinin gölgesinde kalan, kimsenin fark etmediği yeniliği: Apple SIM!

Apple'ın dünkü etkinliğinde herkesin odak noktasında yeni iPad'ler ve yeni iMac vardı. Şayet firma, sessizce bir başka tanıtım daha yaptı ve "Apple SIM" ile bir çeşit mobil sağlayıcıya dönüştüğünü açıkladı .

Firma, henüz abone olabileceğiniz bir 4G ağı sunmuyor, ancak herhangi bir ağda çalışabilecek, tekrardan programlanabilir yeni bir SIM türünü kullanmaya başlamış durumda. Bu sayede kullanıcılar, SIM kartını cihazın içerisinden çıkartmaya ihtiyaç kalmadan taşıyıcılar arasında geçiş yapabilecekler (en azından teoride).

Şayet şu an itibariyle faaliyetler o kadar da tıkırında değil. Yeni SIM'ler AT&T, T-mobile ve Sprint gibi ABD merkezli sağlayıcıları destekliyor ancak Verizon'un adı listede yok. ABD'nin dışında desteklenen tek ağ ise İngiltere'nin EE ağı.

Apple'ın yeni SIM kartının geniş manada desteklenmesi için elbette yukarıdaki sağlayıcı listesinin genişlemesi, bunun beraberinde teknolojinin diğer cihazlarda kullanılması lazım geliyor . Mobil sağlayıcıların Apple'ın planlarına araya girmek isteyecekleri de bir hakikat .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.