Nerelisin dedi parayı verip saldırdı

Nerelisin dedi parayı verip saldırdı
Sakarya'dan ailesiyle birlikte Adana'ya gezmeye gelen bir kişi, kendisinden para isteyen şahıs tarafından bıçaklandı.

Sakarya'dan ailesiyle beraber Adana'ya gezmeye gelen bir kişi, kendisinden para isteyen şahıs tarafından bıçaklandı. Şüpheli şahıs kaçarken, bıçaklanan şahıs hastanede tedavi ve gözlem altına alındı.

U.M. (30) ailesiyle birlikte Sakarya'dan Adana'ya gezmeye geldi. Şehir merkezine gezmeye çıkan U.M., ailesiyle Seyhan ilçesine bağlı İnönü Caddesi'ndeki tatlıcıya gitti.

U.M., ailesiyle birlikte tatlı seçeceği esnada kimliği tespit edilemeyen bir kişi yanlarına geldi. Tatlı almak için 10 TL'sinin eksik olduğunu ifade eden kimliği tespit edilemeyen kişi U.M.'den para istedi. U.M., şüpheliye parayı verdi.

Aralarında geçen diyalogda U.M.'ye "Nerelisin" diye soru soran şüpheli akabinde parayı geri verip yumruk attı. Daha sonra ikili içerisinde yaşanan arbedede kimliği belirlenemeyen şüpheli U.M'yi göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

HASTANEYE KALDIRILAN U.M. TEDAVİ EDİLDİKTEN SONRA TABURCU OLDU

Olay esnasını anlatan U.M., "Sakarya'dan buraya ailem ile gezmeye geldik. Arkadaşlarımızla, dostlarımız ve çocuklarımızla alışverişe çıktık. Tatlı yemeye niyetlendik, tezgahtan tatlıyı seçerken arkadaş yan taraftan birden geldi. Bana "10 liram var, 10 lira verin bende bir tatlı alayım" dedi. Bende tabi kardeşim diyerek parayı uzattım. Parayı aldıktan sonra bana nereli olduğumu sordu Sakaryalıyım kardeşim cevabını verdim. Abi sen parayı al dedi geri verdi, sonrada vurmaya kalktı. Daha sonra içimizde bir tartışma yaşandı bıçak çekti, beni göğsümden yaraladı. Sonrasında ise kaçtı" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.