Net ve açık bir şekilde İdam İstiyoruz

Net ve açık bir şekilde İdam İstiyoruz
BBP Meram İlçe Başkanı Anıl Demiröz açık ve net şekilde idam cezasının getirilmesini istediklerini söyledi.

BBP Meram İlçe Başkanı Anıl Demiröz açık ve net şekilde idam cezasının getirilmesini istediklerini söyledi. Geçtiğimiz ay sonu yapılan kongrede Büyük Birlik Partisi (BBP) Meram İlçe Başkanlığına seçilen Anıl Demiröz gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Demiröz, BBP İl Binasında düzenlediği basın toplantısında 1 Ekim’de aldıkları mazbatayla güçlü bir yönetim kadrosu ile bayrağı devraldıklarını ifade ederek “Büyük Birlik partisi Meram ilçe teşkilatında Bu güne kadar hizmet eden abilerimize, arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bu gün bize bu görevi tevdi eden delegelerimiz emin olsun ki: 27 yıldır olduğu gibi istikrarlı bir şekilde Meram ilçemiz için hizmet yapmaya devam edeceğiz. Vatana hizmet bizim dava inancımızda zorunluluk ve gurur kaynağı olarak adlandırılmaktadır” dedi. Görevlerinin Meram başta olmak üzere tüm Konya’lı hemşerilerimize güvenli, özgür ve müreffeh bir hayat sağlamak için mücadele etmek olduğunun altını dile getiren Deöiröz,  “Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlunu'nun tabiri ile düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik duracağız, doğru gideceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Şehit Lidere yakışır hizmetler ile bu yolda mücadele edeceğiz” dedi.

2 SUÇ İÇİN İDAM İSTİYORUZ

İdam talepleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Anıl Demiröz, idam cezasını siyasi suçlar için istemediklerini, yalnızca iki suç için talep ettiklerini belirterek şunları söyledi: “İlk olarak askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, doktorumuzu, kundaktaki bebeği ve masum insanları katledercesine öldüren PKK terör örgütü mensuplarının eylemlerine dayalı olarak adil bir çözüm olacağı için idamın geri gelmesini net ve açık şekilde istiyoruz.  İkinci olarak çocuklarımızı, kızlarımızı ve kadınlarımızı kaçırıp tecavüz ederek vahşice öldüren faydasız mahlûkların hak ettiği ceza olduğuna inandığımız için idamı net ve açık bir şekilde istiyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.