NEÜ Futbol Turnuvası sona erdi

NEÜ Futbol Turnuvası sona erdi
Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Öğrenci Futbol Turnuvası 2023' sona erdi.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘2023 Öğrenci Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Ereğli Veteriner Fakültesi’nin takımı ‘Real Vet’ oldu.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 6 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 'Öğrenci Futbol Turnuvası 2023' sona erdi.



75 takım 889 sporcunun mücadele ettiği turnuvanın finalinde Real Vet (Ereğli Veteriner Fakültesi) ile AKİF ( Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi) takımları karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu final maçında Real Vet, AKİF’i penaltılarda 5-4 yenerek şampiyon oldu. Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi ise turnuvayı 3’üncü olarak tamamladı.

77 maç sonunda 227 gol atılan Futbol Turnuvasında şampiyonun kupasını Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu verdi.



DOSTLUĞUN, KARDEŞLİĞİN VE DAYANIŞMANIN MERKEZİ
Kupa töreni sonrasında konuşan Prof. Dr. Cem Zorlu, “Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak, nitelikli akademik eğitim-öğretim hizmetleri sunma ilkemizin yanı sıra kültür, sanat ve spor etkinliklerine de büyük önem veriyoruz. Turnuvadaki toplam 77 müsabakanın tamamının dostluk içinde ve centilmence tamamlanmış olması her türlü takdirin üzerinde bir durum. Bu noktada turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve turnuvayı organize eden personelimizi tebrik ediyorum. Kazanan takımları da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

e0f06796892e6a059c60a1c44856168c.jpg


Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.