NEÜ Rektörü Zorlu’dan 15 Temmuz Mesajı

NEÜ Rektörü Zorlu’dan 15 Temmuz Mesajı
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Rektör Zorlu, mesajında, “İradesini tahakküm altına almak isteyen şer odakların karşısında bir kale gibi durarak geçit vermeyen, şehitlik mertebesine erişen tüm vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de hayırlı bir ömür diliyorum.” dedi.

FETÖ’nün eli kanlı bir terör örgütü olduğunu ifade eden Rektör Zorlu, mesajında şunları söyledi.

“Binlerce senedir milletine ihanet edenlerin akıbeti ne olmuşsa 15 Temmuzda da hainlerin akıbeti aynı olmuş ve tarihin hainler mezarlığına gömülmüşlerdir.

Fetö, eli kanlı bir terör örgütüdür. Yıllarca necip milletimizin safiyane duygularını kendi menfaatleri için sömüren, silahını millete, milli iradeye çeviren bir terör örgütüdür.

Bu ne ilk nede son olacaktır ama biz bunu asla unutmayarak yıkacağız bütün ihanet kalelerini.

Tam beş yıl önce bugün...

Tarih dediğimiz seyir defteri, Anadolu'da bir yaz gecesini yazdı.

Hem de ne yazdı...

Ayırmadı, ne olduysa yazdı; mehtaba çıkanları, tankın önüne yatanları, evinde film izler gibi izleyenleri, vatan deyip ok gibi fırlayanları yazdı.

Klavye kahramanlarını yazmaz olur mu hiç? Peki ya cesareti sözlüklerden çıkarıp meydanlara fidan gibi dikenleri? Tabi ki yazdı, hem de büyük harflerle.

Her şeyi... Boynumuza kement olanları da yazdı, yolumuza yoldaş olanları da.

Keyiften kendinden geçen çakallarla, biz candan geçeriz, siz Boğaziçi'nden geçemezsiniz diyen aslanları yazdı.

Akıldanelerinden medet uman zavallıları, İstanbul'dan Antep'e, Konya'dan Trabzon'a, Balıkesir'den Muğla'ya vatanı salalarla dalgalandıran memleketin çocuklarını yazdı.

El ile iş tutan kifayetsiz muhterisleri üstünü çize çize yazdı, vatan şuurunun ve dört kıtaya yayılmış medeniyet fikrinin bakiyesi olan bu necip milleti altını çize çize.

Tencere tava dövenlerle, serden ve yardan geçip sokak sokak vatan için tek bir beden olanları yazdı.

O yaz gecesi, yüreğin gücü nelere kadirmiş, istiklalin şairinden o mısralar nasıl dökülmüş, anladık.

Yazdı hep tarih denilen seyir defteri… Bomba vurdu, kurşun değdi korkmadık, yılmadık. Düşenlerimiz cennete uçtuk, kalanlar baş eğmedik.

Elhamdülillah!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.