NEÜ’de kanun ve ney konseri

NEÜ’de kanun ve ney konseri
Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi (AKEF) Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından düzenlenen konserde Ney sanatçısı Ali Tüfekçi ve Kanun sanatçısı Turgut Özüfler hem klasik eserleri hem de kendi bestelerini icra etti. 

Kanun sanatçısı Turgut Özüfler, NEÜ’de eserlerini icra etmekten büyük mutluluk duyduğunun belirterek, “Musikimiz çok büyük bir derya fakat biz hep hazır yemeye alışmış durumdayız. Üretmeyi çok fazla sevmiyoruz. Umarım genç bestekar ve müzisyen arkadaşlar enstrümantal anlamda yeni eserler, besteler yaparak müziğimize katkıda bulunurlar Bu sayede musikimiz daha da güzelleşecektir” ifadelerini kullandı.

AKEF Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Adnan Kılıçarslan, iki yetenekli müzisyenin bir araya gelmesinin müzik adına önemli olduğunu belirterek, sanatçılara güzel bir konser verdikleri için teşekkür etti.
Programın sonunda AKEF Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Adnan Kılıçarslan tarafından müzisyenlere teşekkür belgesi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.