Nevşehir'de engellilerden teröre tepki

Nevşehir'de engellilerden teröre tepki
GÖRBİR üyesi bir grup engelli, terör saldırılarını protesto etti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) üyesi bir grup engelli, terör saldırılarını protesto etti.

Dernek binası önünde bir araya gelen engelliler, "Görmüyoruz ama yüreğimiz sizinle" yazılı pankart açtı. Türk bayrağı taşıyan gruptakiler, terör saldırılarına ve teröre destek verenlere tepki gösterdi.

GÖRBİR Nevşehir Şubesi Başkanı Erol Mutlu, son zamanlarda artan terörün birlik ve beraberliği bozamayacağını söyledi.

Güvenlik güçlerine saldıranlar için taziye çadırı kurulmasının kabul edilemeyeceğini belirten Mutlu, "Terörden hiçbir fayda beklenemez, terörün girdiği hiçbir ülke ileri gidemez, geri kalır. Terörden yılmayacağız ve hiçbir zaman korkmayacağız. Teröre destek olanların, polise askere silah doğrultanların her an dimdik karşısındayız. Bir PKK'lıya taziye çadırı kuran ve oraya taziyeye gidenleri de şiddetle kınıyoruz." diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran da terörü destekleyen ve teröristlerin yanında olan bütün güçleri lanetlediklerini vurguladı.

Teröre karşı zorlu mücadele veren yetkililere teşekkür eden Kemikkıran, "Allah, devletimize ve milletimize zeval vermesin. Biz büyük bir milletiz, terörden asla korkmadık, korkmuyoruz ve asla korkmayacağız." dedi.

Gruptakiler, şehitler için dua okuduktan sonra dağıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.