Nevşin Mengü'nün "6'lı Masa" sözleri gündem oldu

Nevşin Mengü'nün "6'lı Masa" sözleri gündem oldu
Nevşin Mengü'nün 6'lı masa için, "Her kafadan bir ses çıkıyor, bunlar daha içinde kavga ediyor imajı vermeye devam ederse seçimi kaybeder" şeklindeki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

İktidar karşıtlığı ve muhalefete yakınlığı ile bilinen televizyoncu Nevşin Mengü'nün 6'lı masa için "Her kafadan bir ses çıkıyor, bunlar daha içinde kavga ediyor imajı vermeye devam ederse seçimi kaybeder." şeklindeki sözleri sosyal medyada gündem oldu.

BÖYLE GİDERSE KAYBEDERLER

6'lı masayı eleştiren Mengü, Muhalefet, ‘her kafadan bir ses çıkıyor, bunlar daha içinde kavga ediyor imajı vermeye devam ederse’ seçimi kaybeder. Belirsizlik seçmen için bayrak etrafında toplanma etkisi yaratır. Muhalefet seçimi kazanmak istiyor mu tabii o da ayrı konu.” dedi.

Nevşin Mengü'nün bu sözleri sosyal medyada gündemin ön sıralarına yerleşirken, "Nevşin de anladı bunlardan olmayacağını", "Nevşin de umudunu kesti" değerlendirmelerine neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.