Nexus 6 piyasaya çıktığı ilk gününde tükendi

Nexus 6 piyasaya çıktığı ilk gününde tükendi
Nexus 6, Nexus 6 özellikleri, Nexus 6 teknik özellikleri, Nexus 6 fiyatı, Nexus 6 türkiyeye ne zaman gelecek, telefon, yeni akıllı telefon, teknoloji, teknoloji haberleri, Nexus 6nın kamerası, Nexus 6 batarya

 

Google Glass gibi ileri teknolojileri kullanıcılarına sunan Google 'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı Nexus 6, Google'ın en  geniş ekranlı  telefonu  olma özelliğini taşıyor.

Ekranı iPhone 6 Plus'tan dahi büyük olan cihaz gelecek ay itibariyle raflardaki yerini alacak.  5.9 inç'lik dev bir ekrana sahip olan Nexus 6, 13 megapiksel dahili kamera kullanıyor. 2.1 MP ön kamera kullanan cihaz, Android'in en yeni sürümü Lollipop sürümüyle geliyor.

Ekran çözünürlüğü 1440x2560 piksele kadar ulaşan Nexus 6, Qualcomm'un Snapdragon 805 işlemcisini kullanıyor. 3 GB  RAM kullanan ve aynı zamanda grafik işlemcisi olarak Adreno 420 GPU'dan  faydalanan  Nexus 6, 3200 mAh tipi bataryayla da  uzun  bir şarj ömrü sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.