Nexus 6 ve Nexus 9 un Fiyatları Sızdı

Nexus 6 ve Nexus 9 un Fiyatları Sızdı
Google'ın ilgi ile beklenen yeni cihazlarının fiyatları gün yüzüne çıktı.

Google 'ın yeni cihazları Nexus 6 ve Nexus 9'u sessizce, çok büyük bir basın konferansı düzenlemeden tüketicilerin beğenisine sunması beklenmekte . Bu beklenen duyuru bu hafta içerisinde gerçekleşebilir.
Diğer taraftan Google'ın yakın dönemde tanıtmasını beklediğimiz bu cihazlarla alakalı bilgiler de gelmeye devam ediyor. Önceki gün Nexus 6'nın en net fotoğrafının ortaya çıkmasının peşinden gün içerisinde hem Nexus 6'nın hem de Nexus 9'un fiyatları gün yüzüne çıktı.
Alman elektronik marketler Media Markt ve Saturn'ün bu cihazları listelemesiyle beraber su yüzüne fiyatlara bakacak olursak Nexus 6'nın fiyatı 569 euro'dan başlıyor. Bu da yaklaşık olarak 1,647 TL'ye karşılık geliyor. Aynı elektronik marketin Nexus beş 'i ise 399 euro'dan listelediğini görüyoruz.
Öte yandan Nexus 9'un fiyatları ise 399 euro'dan(1,157 TL) başlıyor. En pahalı modelinin ise 489 euro(1,418 TL) olduğu görülüyor.
Nexus 6 ve Nexus 9'un fiyatlarını nasıl buldunuz? Elbette ki bu fiyatların Almanya için geçerli fiyatlar olduğunu belirtelim. Ülkemizde durum biraz daha değişik olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.