Nexus 6'yı farklı yapan 6 özellik

Nexus 6'yı farklı yapan 6 özellik
Google'ın yeni Nexus 6'sı neden iyi ve farklı bir cep telefonu?Detaylarıyla açıklıyoruz!

Nexus 6, sayısız sızıntının ardından Google'ın tanıtımıyla gerçeğe dönüştü. Motorola'nın ürettiği yeni Nexus, Android'in son sürümü Android Lollipop ile geliyor ve bazı özellikleriyle şimdiye kadarki Nexus telefonlardan ayrı bir yere sahip. İşte Nexus 6'yı farklı yapan 6 şey.

 

1. Yepyeni bir işletim sistemi

 

Nexus 6, Android'in en son sürümü Lollipop ile gelen tek telefon ve bu özelliğini bir süre koruyacak. Haftalarca (veya aylarca) beklemeden Android Lollipop'un tadına hemen bakmak veya onu "en saf" haliyle tecrübe etmek isteyenlerin tercihi Nexus 6 olacak.

 

2. Nexus 6, artık bir amiral gemisi

 

2.7GHz Snapdragon 805 işlemci, Adreno 420GPU, 5.9 inç'lik Quad HD ekran, çift ön hoparlör ve fırçalı alüminyum gövdesiyle Nexus 6, "hesaplı" bir telefondan çok, amiral gemisi telefonların özelliklerine sahip. Bu durum muhtemelen cihazın fiyatına da yansıyacak, ancak Google'ın bu hamlesi, sade Android'li telefonların büyük rakiplerinin gerisinde kalmayacağını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.