Nexus 9, 24 Saat İçerisinde Tükendi!

Nexus 9, 24 Saat İçerisinde Tükendi!
Google ve HTC'nin ortak yapımı olarak nitelendirilen Nexus 9 tam 24 saat içerisinde tükendi!

Google ve HTC'nin ortak yapımı olarak nitelendirilen Nexus 9 tam 24 saat içerisinde tükendi!

Teknoloji gündeminde yaşadığı zorluklarla haber olan HTC, Google ile yürüttüğü Nexus projesinden oldukça mutlu olacak gibi görünüyor. Yurtdışında Christmas ve Kış tatili dönemine yetiştirilen Nexus 9 düzenlenen indirimleri ile büyük bir kitlenin ilgi odağı olmayı başardı.

Yurtdışında düzenlenen indirim günlerinin ilk gününde sadece 24 saat içerisinde stoklarını tüketen Nexus 9 199 dolarlık satış fiyatı ile teknoloji severlerin ilgi odağı olmayı başarırken düzenlenen bu indirimin her Salı gerçekleştirilerek Nexus 9'un yeni rekorlara imza atması hedeflendi.

 

Nexus 9 ,Android 5.0 Lolipop işletim sistemi ile çalışırken standartların dışına çıkan 8,9 inçlik bir ekranıyla tüketicilerin karşısına çıkıyor. Yeterli sayılabilecek 2048 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip Nexus 9, 2 GB Ram, 16 veya 32 GB'lık dahili hafızası, 8MP arka ve 1,6 MP ön kamerası ile birlikte 7,9 mm inceliği sahip olması ile de oldukça beğeni topluyor.

Google ve HTC'nin Nexus 9 ile ilgili büyük kar beklentisi olmamakla birlikte görülen o kiHTC, Nexus 9 sayesinde pazara iddialı bir geri dönüş içerisinde. Google'ın gücünü de arkasına alan HTC bakalım ilerleyen süreçte Nexus 9 'da yakaladıkları başarıyı sürdürebilecek mi? Bekleyip Göreceğiz.

Şimdi sizleri Nexus 9 'un resmi tanıtım videosu ile baş başa bırakıyor ve ürünle ilgili düşüncelerini bekliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.