Niğde Belediyespor takımı coşkuyla karşılandı

Niğde Belediyespor takımı coşkuyla karşılandı
- Niğde Belediyesporlu taraftarlar, takımlarının Spor Toto 2. Lig'e yükselmesini coşkuyla kutladı


NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesporlu taraftarlar, takımlarının Spor Toto 2. Lig'e yükselmesini coşkuyla kutladı.

Samsun'dan galibiyetle dönen Niğde Belediyespor takımını kent girişinde karşılayan taraftarlar, Derbent mevkisinde toplanarak yürüyüşe geçti.

Takımlarının 25 yıl aradan sonra 2. Lig'e yükselmesinin sevincini yaşayan taraftarlar, meşale yakıp tezahüratlar yaparak sevgi gösterilerinde bulundu. Teknik heyet ve futbolcular da otobüsle şehir turu attı.

Niğde Belediyesi tarafından belediye başkanlığı binası önünde düzenlenen programla devam eden kutlamalarda, Niğde Belediyesi Mehteran Ekibi de mini bir konser verdi.

Konserin ardından isimleri tek tek okunan Niğde Belediyesporlu futbolcular, platforma çıkarak taraftarları selamladı.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, yaptığı konuşmada, taraftarlara ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, takımın çok daha iyi yerlere gelebilecek kapasitede olduğunu söyledi.

Akdoğan, sezon başında Niğde Belediyespor'un 2. Lig'e çıkacağına inanmayanların olduğunu belirterek, "Bu eser sizin eseriniz, bu şampiyonluk sizin şampiyonluğunuz. Şehitlerin aziz hatırası ve aileleri için taşkınlık yapmadan, müzik çalmadan şampiyonluğu mütevazı bir şekilde kutluyoruz. Bir an önce ülkemizin terörden kurtulmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." diye konuştu.

Taraftarlar da Akdoğan'ın konuşmasını sık sık keserek "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde bağırdı.

Konuşmanın ardından Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve Garnizon Komutanı Albay İbrahim Taşkın, futbolcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.