Niğde İl Genel Meclisinden Vali Kılıç'a ziyaret

Niğde İl Genel Meclisinden Vali Kılıç'a ziyaret
Niğde İl Genel Meclis Başkanı Küçüktuna ve İl Genel Meclisi üyeleri, Niğde Valisi Kılıç'ı ziyaret etti

NİĞDE (AA) - Niğde İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve İl Genel Meclisi üyeleri, Niğde Valisi Necmeddin Kılıç'ı ziyaret etti.

Vali Kılıç, yaptığı konuşmada İl Özel İdarelerin 150 yıllık geçmişi olan ve illerde önemli kurumlar olduğunu söyledi.

İl Özel idarelerinin demokrasi pratiği, halkın talep ve ihtiyaçlarını idareye iletme çabalarının takdire şayan olduğuna işaret eden Kılıç, "Niğde İl Özel İdaresi örnek bir kurumdur. Kararlarının neredeyse tamamını oy birliği ile alarak, demokrasinin gereğini yerine getirmektedir. Bugün İl Genel Meclisimiz, Meclis Başkanı seçimi yapmış ve başkanını seçmiştir. Önceki İl Genel Meclis Başkanımız Mahmut Peşin'e, şimdiye kadar ki çalışmalarından, çabalarından ve özverisinden dolayı teşekkür ediyor, yeni seçilen İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna'ya da bayrağı taşımaya devam etmesi yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Niğde Valisi Kılıç, Niğde İl Genel Meclisinin demokratik olgunluk içinde birlik ve beraberliğini devam ettireceğine inandığını belirterek, "İlimize hizmete, halkımızın taleplerinin karşılanması yolunda çalışacaklarını inanıyor, nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.