Nikah salonunda unuttular!

Nikah salonunda unuttular!
Aydın'ın Efeler ilçesinde anne ve şeker hastası minik kızı öyle bir yerde kilitli kaldılar ki herkesi şaşırttılar.

Anne kilitli kaldıkları yerden kurtulmak için eşinden telefonla yardım istedi, fakat kızını ve hanımını çıkaramayan eş de polisten yardım istedi. Polisin devreye girmesiyle anne ve minik kız kilitli kaldıkları yerden kurtarıldılar. İlginç olay Efeler Zafer Mahallesinde bulunan nikah dairesinde yaşandı. Anne N.A. ve şeker hastası minik kızı B.A. bir yakınlarının nikah töreni için Efeler Belediyesi Nikah Dairesine geldiler. Nikah kıyılıp çifti tebrik eden N. A. Kızının tuvalet ihtiyacını gidermek için nikah dairesinin tuvaletine yöneldi. Kızının ihtiyacını giderip yakınlarının yanına gitmek isteyen N.A. ortalarda kimseyi göremeyince bu sefer daireden dışarı çıkmak için kapıya yöneldi. Kapıya geldiğinde ise onu bir sürpriz bekliyordu. Kapıyı açmak isteyince başarılı olmayan ve kapının üzerine kilitlendiğini fark eden N.A. şok oldu. Dairenin pencerelerinden çıkmak isteyen genç kadın pencerelerin olduğu odalarında kapılarının kilitli olması nedeniyle bu denemesinde de başarılı olamadı. 
EŞİNİ ARADI

Dışarıya çıkmayacağını anlayan kadın eşi M.A'yı telefon edip durumu anlattı. Panik ile nikah dairesine gelen M.A. kapıların asma kilit ile kapatıldığını görünce etrafta yetkiliye ulaşabilecek bir numara aradı. Her hangi bir yerden yetkilinin numarasını ulaşamayan baba M.A. sinir krizleri geçirdi. Yetkililere ateş püsküren M.A. görevlileri sorumsuzlukla suçladı. Dairenin içerde biri varken üzerine kilitlenmesine bir anlam veremediğini ifade eden M.A. ‘Kızım şeker hastası Allahtan evden çıkmadan önce yemek yemişti. Ben buraya geleli 15 dakika oldu. Her hangi bir yetkiliye ulaşamadım. Böyle sorumsuzluk olmaz" diyerek sitem etti.

POLİSTEN YARDIM İSTEDİLER

Eşini ve küçük kızını kilitli kaldıkları nikah dairesinden çıkaramayan M.A. son çare olarak 155 Polis İmdat hattını arayarak polisten yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen resmi polis ekipleri M.A'nın anlattıkları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Polis Efeler Belediyesi yetkililerine ulaşarak nikah dairesinin açılmasını istediler. Nikah Dairesi yetkilileri gelene kadar içerdeki minik kızı ve annesini sakinleştirmek için uzun süre dil döken polisler, tepkili kocayı da teselli ettiler.

BABASINA SARILDI

Yaklaşık 45 dakikalık bekleyişin ardından polislerin ulaştığı Efeler Belediyesi yetkililerinin devreye girmesiyle Nikah Dairesi görevlisi olay yerine geldi. Anne ve minik kızın üstüne kapıyı kilitleyerek evine gittiği öğrenilen görevli asma kilit ve normal kapı kilidini açmasıyla içerdeki minik kız koşarak babasına sarıldı. Korktuğu her halinden belli olan minik kız ve annesi polislere teşekkür ederek evlerine gittiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.