Nikahlarına Yarış Motosikletiyle Gittiler

Nikahlarına Yarış Motosikletiyle Gittiler
Gaziantep'te motosiklet tutkunu çift, nikah törenlerine gelin arabası gibi süsledikleri motosikletleriyle geldi

Şahinbey Belediyesi’ne evlenmek için başvuru yapan motosiklet tutkunu çift, nikah törenlerine gelin arabası gibi süsledikleri motosikletleriyle geldi. 

Şahinbey Kültür Merkezi’nde evlenen 28 yaşındaki Necati Erol ve 20 yaşındaki Zübeyde Durur çifti, gelin aracı olarak tutkunu oldukları yarış motosikleti kullandı.

Kültür merkezine, gelinlik ve damatlıkla bindikleri motosikletleriyle gelen çifti, motosiklet tutkunu arkadaşları da yalnız bırakmadı.

20 yarış motoruyla düğün konvoyu oluşturan Necati Erol Durur, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarış motoru tutkunu oldukları için gelin arabası yerine motosikletlerini kullandıkları söyledi.

Eşiyle bir yıl önce tanıştığını belirten Durur, şöyle konuştu:

"Eşim daha önceleri motora binmeye korkuyordu. Zamanla bu korkusunu yendi. Benim önceki aşkım motosikletimdi. 13 yıldır yarış motoru tutkunuyum. Hayalim böyle bir şeydi. Değişik bir şeyler yapalım istedim. Eşim de artık neredeyse benim gibi motosiklet tutkunu. Bu yüzden de hayalimi eşimle beraber gerçekleştirdik."

Yakınlarına kendilerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı için teşekkür eden gelin Durur ise "Yarış motorunu gelin arabası gibi yapmak çok güzel oldu. Ben de eşimin sayesinde bir motor tutkunu oldum. Buraya gelip bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan motorcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şahitlerin huzurunda evliliğe "evet" diyen çift, daha sonra oluşturulan motosiklet konvoyu ile kültür merkezinden ayrıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.