Nokia C1 Android mi geliyor?

Nokia C1 Android mi geliyor?
Teknoloji dünyası yeniliklere doymuyor. Bu kez haber akıllı telefon piyasasında etkili bir oyuncu olmak isteyen Nokia’dan.

Teknoloji dünyası yeniliklere doymuyor. Bu kez haber akıllı telefon piyasasında etkili bir oyuncu olmak isteyen Nokia’dan.

Nokia’nın Android işletim sistemine sahip olacağı iddia edilen C1 modeline dair yeni sızıntılar ortaya çıktı. Nokia Z Launcher’in de önyüklü olduğu akıllı telefonun özellikleri ilgi çekici…


İşte piyasadaki en iyi akıllı telefonlarNokia’nın Android işletim sistemine sahip yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı bir ay kadar önce gündeme gelmişti. Düşük çözünürlüklü bir görsel üzerinden belirtilen cihaz özellikleri de dikkat çekiciydi. Söz konusu modelNokia C1’e ilişkin yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Bu kez hem görseller hem deözellikler çok daha tutarlı görünüyor.

Nokia C1’de Android işletim sisteminin yanı sıra Nokia Z Launcher seçeneği de sunuluyor. BöylelikleAndroid’li Nokia cihaz kullanıcısı isterse Android’i bir kenara bırakıp detaylarına buraya tıklayarakulaşabileceğiniz arayüze merhaba diyebiliyor.

15-01/03/nokia-c1-specs-leak.jpg

5 inç ekrana sahip olabilir

Nokia C1, 5 inçlik 1080p ekranla gelebilir. 32, 64 ve 128 GB dahili depolama seçenekleri, 3 GB RAM, 2.8 GHz hızına ulaşan dört çekirdekli Intel işlemci ve 3100 mAh batarya gibi oldukça iddialı özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Ön kamerasının 5/arka kamerasının 20.1 megapikselçözünürlüğünde fotoğraflara izin verebileceğine işaret ediliyor.

Bunlar şimdilik birer sızıntı, bakalım Nokia yeni ve iddialı birAndroid/Windows Phone füzyonu modelle tüketicilerin karşısına çıkacak mı? Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.