Nokia HERE uygulaması Google Play'de 2.5 milyonu gördü

Nokia HERE uygulaması Google Play'de 2.5 milyonu gördü
Google Play'e yeni adım atan HERE, kısa sürede 2.5 milyonu görmeyi başardı.

Nokia'nın başarılı harita ve navigasyon uygulaması HERE, birkaç ay önceAndroid platformuna gelmişti. İlk zamanlar beta aşamasında olan uygulama, sadece .apk dosyası ile Android cihazlara yüklenebiliyordu. Sonrasında kısa bir süre önce ise Google Play'e eklenen uygulama, görünüşe göre Android kullanıcılar tarafından büyük rağbet görmüş.

Bugün gelen bilgilere göre Nokia HERE uygulaması Google Play üzerinden şimdiye kadar 2.5 milyondan fazla indirildi. Diğer taraftan uygulamada şu özellikler yer alıyordu;

- Nereye gittiğinizi daima bilin: İnternet bağlantınız olmadığında bile adım adım sesli sürüş ve yürüme rehberi.

- Her zaman çalışan haritalar: İndirebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz 100'den fazla ülkeye ait etkileşimli haritalar.

- En hızlı yolu seçin: 40'tan fazla ülkede 800'den fazla şehir için toplu taşıma haritaları, yol tarifleri ve bilgiler.

- Gecikmeleri önleyin: 40'tan fazla ülke için gerçek zamanlı trafik ve yol kapatma bilgileri.

- Seyahatlerinizi yola çıkmadan planlayın: Telefonunuzda veya here.com'da haritaları kişiselleştirin ve oraya vardığınızda görmek istediğiniz tüm yerleri depolayın.

- Arkadaşlarınızla kolayca buluşun: Glympse, seyahat ilerlemenizi ve varış saatinizi metin veya e-posta yoluyla paylaşmanızı sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.