Nordin Amrabat La Liga'da coşmaya devam ediyor

Nordin Amrabat La Liga'da coşmaya devam ediyor
Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu da İspanyol ekibine bırakarak Malaga'ya kiraladığı Nordin Amrabat, İspanya'da harikalar yaratıyor

Galatasaray'ın 2012-2013 sezonu öncesi Kayserispor'dan 8,5 milyon euroya transfer ettiği Nordin Amrabat, La Liga'da harikalar yaratıyor. Geçen sezon devre arasında Sarı Kırmızılılar tarafından Endülüs takımına kiralanan Faslı oyuncu, İspanya'da kendisinden kısa sürede söz ettirmeyi başarmıştı.

Galatasaray'da vasat futbolu ve bencilliği nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan 27 yaşındaki oyuncu, ilk sezonunda ligde 30 maça çıkmış ve Fatih Terim'in en güvendiği oyunculardan biri olmuştu. Ancak Fatih Terim'in takımdan ayrılmasıyla Mancini tarafından gözden çıkarılan Amrabat, devre arasında Malaga'ya kiralanmıştı. O dönem Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster'in çalıştırdığı Malaga'da yarım sezonda 15 maça çıkmış ve 15 maçta 2 gol, 5 asistlik performans sergilemiş, kondisyonundaki müthiş gelişme de öne çııkmıştı.

Galatasaray'la bu sezon başı kampına katılan ancak tekrardan Malaga'ya kiralanan Amrabat, bu sezona da flaş bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz haftaki 9. hafta maçında Rayo Vallecano karşısında 2 gol ve bir asistle coşan Faslı oyuncu, bu hafta da takımının zorlu Real Sociedad deplasmanındaki galibiyetinde de pay sahibiydi. Amrabat, 71. dakikadaki golde harika bir asist yaptı ve 3 puanda bütük pay sahibi oldu.

Yıldız oyuncunun satın alma opsiyonu da Malaga'da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.