Novotel’e “en iyi” ödülü

Novotel’e “en iyi” ödülü
Etkinlik sektörünün en önemli organizasyonlarından olan ACE OF M.I.C.E ödülleri 3 Nisan’da sahiplerini buldu. Novotel Konya, Karadeniz ve Anadolu’nun En İyi Toplantı Oteli olarak ödüllendirildi.

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; Kongre, Toplantı ve Etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı, M.I.C.E. sektörü ile sektörden hizmet alan kurumsal şirketleri ödül gecesi vasıtasıyla bir araya getirmeyi ve Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefleyen ilk ve tek organizasyondur. 03 Nisan tarihinde Zorlu PSM’de beşincisi gerçekleşen Kongre, Toplantı ve Etkinlik sektörünün en önemli ulusal ve uluslararası buluşmalarına ev sahipliği yapan ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri her sene olduğu gibi bu sene de sektörün en iyilerini ödüllendirdi.

Oldukça görkemli bu gecede AccorHotels başarı halkasına bir yenisini daha ekledi. Novotel Konya’nın sektörün pek çok önemli markasını geride bırakarak ödüle ulaşması AccorHotels’in gelenekseli moderne entegre eden vizyonun bir sonucu olarak sektörde ne kadar doğru adımlar attığını da ispatlamış oldu. Novotel Konya için verilen ödülü otelin genel müdürü Berati Tuncer ve satış & pazarlama ekibi birlikte teslim aldı.

Berati Tuncer konuşmasında, “Otelimizin ilk senesinde böyle bir ödül ile taçlandırılması bizim için büyük bir gurur. Bu gururu bize yaşatan tüm Novotel Konya ekibimize, yatırımcımız Sayın Mustafa Özşenol’a ve bireyi olmaktan onur duyduğumuz AccorHotels Türkiye ailesine, bu harika organizasyon için Turizm Medya grubuna ve bizi bu ödüle layık gören jüri üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.