NTT Game Yeni Oyunlarıyla Fuara Hazırlanıyor

NTT Game Yeni Oyunlarıyla Fuara Hazırlanıyor
Knight Online’ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek 4. Klan Turnuvası ve Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği yeni oyun Kingdom Online’ın beta gösterimi GameX’te gerçekleştiriliyor.

Knight Online’ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek 4. Klan Turnuvası ve Oyuncuların sabırsızlıkla beklediği yeni oyun Kingdom Online’ın beta gösterimi GameX’te gerçekleştiriliyor. Kore’den sonra ilk defa Türkiye’de yayınlanacak olan Phantomers Online’ın lisans anlaşması da GameX’de düzenlenecek etkinlikle imzalanacak. Ayrıca, oyunseverler Phantomers Online’ı deneme fırsatına sahip olacak.
NTT Game, dijital eğlence ve oyun fuarı GameX’te yeni oyunu Kingdom Online’ın beta sürümünü, Knight Online 4. Klan turnuvasını ve şuana kadar hiç açıklanmamış yeni oyunu Phantomers Online’ı oyun severlerle buluşturuyor. Lütfi Kırdar Rumeli Fuar ve Sergi Salonu’nda 04-07 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gamex Fuarı’nda, NTT Game’in 10. yılına özel düzenlenen Klan Turnuvaları”nın finali de gerçekleştirilecek. 4. Klan Turnuvası kapsamında yarı final ve final maçları, yarışmalar ve sürprizler de Gamex Fuarı’nda sizleri bekliyor.
Kore’den sonra ilk defa Türkiye’de yayınlanacak olan Phantomers Online oyununun, oyun tutkunlarıyla buluşacağı etkinlikte, Phantomers Online’ın Türkiye’deki E-spor dünyasına girişi kutlanacak. Yeni jenerasyon taktik MMOFPS oyunu olan Phantomers’da yüzlerce gerçeğe uygun silah model ve tasarımları, geliştirilebilir silahlar, gerçekçi karakter animasyonları ve karakterlere özel beceriler, geliştirilebilir karakter özellikleri yaratılmış. E-spor için geliştirilmiş içerikle taktik FPS, yani takımların taktiksel becerilerini ortaya koymalarını gerektiren oyun deneyimini GameX’te oyun severlerle paylaşıyor.
KAZANAN TAKIMA 4 BİN TL ÖDÜL
NTT Game, GameX oyun fuarında 500 metrekare üzerinde bir alanda oyunseverlerle buluşacak. Kingdom Online’ın konseptine uygun olarak tasarlanmış kale dekoru, turnuva sahnesi, oyun keyfini zirvede yaşamak için kurulacak 40 oyuncu bilgisayarı, cosplay’ler, onlarca etkinlik ve sürprizler ile NTT Game, GameX ziyaretçilerine ayrıcalıklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Heyecanla beklenen yeni oyun Kingdom Online’ın oyun severler ile buluşturulacağı ve Beta turnuvası finallerinin gerçekleşeceği fuarda kazanan takıma 4 bin TL de ödül verilecek.
Knight Online’ın Türkiye’deki 10. yılına özel gerçekleştirilen ve oyun severleri sanal dünyadaki dostluklarının gerçek hayata taşımasını sağlayan Klan Turnuvaları’nın finali ve yeni oyun Kingdom Online’ın beta gösteriminin ilgi görmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.