NUMAN KURTULMUŞ, KONYA’YA GELİYOR

NUMAN KURTULMUŞ, KONYA’YA GELİYOR
Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 7-17 Aralık’ta gerçekleştirilecek Hz. Mevlana’nın 744.Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) programının tanıtımı amacıyla düzenlenecek basın toplantısına katılmak üzere yarın Konya'da.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 7-17 Aralık’ta gerçekleştirilecek Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) programının tanıtımı amacıyla düzenlenecek basın toplantısına katılmak üzere, 1 Aralık Cuma günü Konya’ya gelecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, 7-17 Aralık’ta gerçekleştirilecek, Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) programının tanıtımı amacıyla düzenlenecek basın toplantısına katılmak üzere, 1 Aralık Cuma günü Konya’ya gelecek. Bakanlık düzeyinde en üst katılımla bugüne kadar ilk defa gerçekleştirilecek basın toplantısı, Bayır Diamond Otel’de saat 11.00’de başlayacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda 7-17 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek, Hz. Mevlana’nın 744’üncü Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) programı çerçevesinde, bu yıl “Kardeşlik Vakti” temasıyla konseptinde ilk defa farklı etkinliklere de yer verilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.