Nur Yerlitaş'dan şok görüntü! Yayında sigara içti

Nur Yerlitaş'dan şok görüntü! Yayında sigara içti
Dün gece yayınlanan Bu Tarz Benim'e Nur Yerlitaş'ın yayında içtiği sigara damgasını vurdu desek yeridir. Zira montajcıların gözünden kaçan bu detay Show Tv'ye ceza getirecek gibi görünüyor

Dün gece yayınlanan Bu Tarz Benim'e Nur Yerlitaş'ın yayında içtiği sigara damgasını vurdu desek yeridir. Zira montajcıların gözünden kaçan bu detay Show Tv'ye ceza getirecek gibi görünüyor.

EnsonHaber.Com sitesinin yakaladığı detayda yarışmanın bir bölümünde Nur Yerlitaş'ın sigara içtiği görüntü yer alıyor ve canlı yayınlanmayan programın görüntülerinin montajını yapanlar tarafından bu detay kaçırılmış.

Kısa bir an Nur Yerlitaş'ın sigara içtiği görüntüler ekrana yansırken, dikkatli izleyiciler bu ayrıntıyı yakaladı ve ihbar olarak haber sitelerine geçicince şok detay ortaya çıktı.

Yayında sigara içmenin ve onu buzlamamanın bir cezası var..Bu haberleri gören RTÜK'ün devreye gireceği ve Show Tv'ye ceza keseceği öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.