Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen özel harekat polisi Karaduman'ın cenazesi, törenin ardından Ankara'ya uğurlandı- Törenin ardından bir grup vatandaş, Türk bayrağıyla valiliğe kadar yürüdü

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan özel hareket polisi Gökhan Osman Karaduman için tören düzenlendi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törende şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı katafalka konuldu, öz geçmişi okundu ve dua edildi.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun'un okuduğu duanın ardından şehit Karaduman'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Ankara'ya uğurlandı.

Törene şehidin yakınları ile İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından bir grup vatandaş, büyük Türk bayrağı ile valiliğe kadar yürüdü.

Nusaybin ilçesinde güvenlik güçlerince yürütülen arama tarama çalışmaları sırasında teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan özel harekat polisi Karaduman, Nusaybin Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.