Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda ağır yaralanan kaldırıdığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sarıtaş'ın Silivri'deki baba ocağında hüzün var

İSTANBUL (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş'ın İstanbul'un Silivri ilçesindeki babaevi yasa büründü.

Şehit Sarıtaş'ın, Silivri'de oturan ailesine acı haber verildi. Şehit Sarıtaş'ın Silivri Belediye Konutlarındaki baba evine ve sokağa, Türk bayrakları asıldı. Haberin duyulması üzerine şehidin yakınları ve komşuları baba ocağına gelerek taziyede bulundu. Taziyeye gelenlerden rahatsızlanan bazı şehit yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın cenazesinin, bugün ikindi namazının ardından Silivri Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi.

Güvenlik güçlerince Dicle Mahallesi'nde yürütülen operasyonda, teröristlerin el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu ağır yaralanan Sarıtaş, kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.