Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan polis memuru Recep Tümen'in Bingöl'deki babaevine acı haber ulaştı

BİNGÖL (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Recep Tümen'in, baba ocağında yas var.

Genç İlçesi Şehittepe köyünde yaşayan şehidin babası Faik ve annesi Fatma Tümen'e, oğullarının şehadet haberi Bingöl Emniyet Müdür Yardımcısı Yusuf İzzettin Saçıkara, Genç İlçe Emniyet Müdürü Rıfat Mural Demir ile Bingöl Şehit Aileleri ve İnsan Hakları Derneği Başkanı Naim Tan tarafından verildi.

Şehidin anne ve babası daha sonra ambulans ile Bingöl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk'un başsağlığı dileklerini iletmesinin ardından şehidin yakınları, Mardin'de düzenlenecek olan cenaze törenine katılmak üzere hareket etti.

Şehit polis memuru Tümen'in, 5 yıl önce görevine başladığı, 7 ay önce evlendiği ve 13 kardeşli bir ailenin çocuğu olduğu öğrenildi.


Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.