Nusaybin'deki terör operasyonu

Nusaybin'deki terör operasyonu
Terör örgütüne yönelik devam eden operasyonda şehit olan Yüzbaşı Alper Kalem'in memleketi Amasya'daki babaevinde yas var

AMASYA (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesindeki terör operasyonunda şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Alper Kalem'in Amasya'daki baba ocağında büyük üzüntü yaşanıyor.

Bahçeleriçi Mahallesi'nde yaşayan baba emekli Astsubay Mehmet Ali (52) ile anne Sevim Kalem'e (50) acı haber askeri yetkililer tarafından verildi.

Olayın duyulması üzerine şehidin baba ocağı ile evin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

Elif Kalem (35) ile evli olan şehidin 10 yaşında Ilgın ve 6 aylık Almina isminde iki kız çocuğu bulunuyor. Kayseri 1'inci Komando Tugay Komutanlığında çalışan Yüzbaşı Kalem'in geçici görevle Nusaybin'e gittiği öğrenildi.

Ayakta durmakta güçlük çeken baba Mehmet Ali Kalem, "Oğlum imanlı, Kuranlı bir evlattı, keşke bende onun gibi şehit olabilsem." dedi.

Nusaybin'de, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca müşterek yürütülen operasyonda, teröristlerle çıkan çatışmada, Jandarma Yüzbaşı Alper Kalem (36) şehit olmuştu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.