Nusaybin'deki terör saldırısı

Nusaybin'deki terör saldırısı
Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin'de devam eden operasyonda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu 2 askerin şehit olduğunu bildirdi

ANKARA (AA) - Genelkurmay Başkanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik devam eden operasyonlar kapsamında, teröristlerin silahlı saldırısı sonucu bir askerin şehit olduğunu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir diğer askerin de kurtarılamayarak şehit olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, "12 Nisan 2016 Salı günü, Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşımız hastaneye kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 16.55'te şehit olmuştur." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlere Allah’tan rahmet, şehitlerin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır dileğinde bulunuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.