O Dizide Köpek Krizi Patlak Verdi!

O Dizide Köpek Krizi Patlak Verdi!
FOX TV ekranlarında yayına gelen Emanet adlı dizinin setinde çok ilginç gelişmeler yaşandı.

FOX TV ekranlarında yayına gelen Emanet adlı dizinin setinde çok ilginç gelişmeler yaşandı.Emanet adlı dizide başrol oynayan güzel oyuncu Özlem Yılmaz ile yakışıklı aktör Mehmet Akif Alakurt arasında yaşanan şok gelişme gündeme bomba gibi düştü.Emanet dizisinde yaşanan köpek krizi olay oldu.

Ünlü aktör Mehmet Akif Alakurt yine agresifliğin konuşturdu.Başarılı aktör Emanet adlı dizini çekimlerine Alman kurdu cinsi köpeğini getirdi.Güzel oyuncu Özlem Yılmaz’da Terrier cinsi köpeğini dizi setine getirince olanlar oldu.İkili köpekleri yüzünden tartışıp küstükten sonra seti terk ettiler.Emanet adlı dizide yaşanan şok gelişme gündeme bomba gibi oturdu. İddialara göre ilginç olay şöyle gelişti: sette sürekli havlayan iki köpek, dizi ekibini rahatsız etti. Asıl kriz ise başrol oyuncuları arasında patlak verdi.

Alakurt, rol arkadaşı Yılmaz’a Terrier cinsi köpeğinin iyi eğitilmediğini, kendi köpeğinin ise mükemmel bir eğitim aldığını söyleyince Yılmaz’ın tepkisini çekti. Tartışan iki oyuncu bir süredir konuşmuyor.Emanet dizisinde yaşanan şok köpek krizi gündemde olay oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.