O doktora meslektaşı cerrahtan suç duyurusu!

O doktora meslektaşı cerrahtan suç duyurusu!
Ağrı'da iki yaşında olan Nurdan'a bakmayan doktora meslektaşı cerrahtan suç duyurusu!

İki yaşında olan Nurdan İlhan trafik kazasında yaralandı. İlk müdahaleyi yapmayan Doktor Baltrak ile ilgili Çocuk Cerrahı olan Ebubekir El, suç duyurusunda bulundu.

AĞRI çevre yolunda iki otomobilin çarpışması neticesinde yaralanan ve henüz  2 yaşındaki Nurdan İlhan, önce Ağrı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastayı kontrol eden nöbetçi doktor Yusuf Atakan Baltrak, kazazedeye dalak yaralanması teşhisi koydu ve hastane içerisinde çocuk operatörü olmadığı gerekçesiyle hastayı Patnos’ta bulunan hastaneye sevk ettti. Patnos Devlet Hastanesi çocuk operatörü Ebubekir Er, hastaya müdahale etmeyen meslektaşı Baltrak hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dr. Er hakkında açılmış 4 farklı soruşturma olduğunu belirten Ağrı Tıbbi Hizmetler Başkanı Yusuf Atakan Baltrak ise iddialara karşı şu ifadeleri kullandı: “Şehir merkezinde çocuk cerrahi olarak ben ve Kamer Hanım var. Kamer Hanım doğum müsaadeninde. Bizim şehir içinde acil hastalarda koordinasyon merkezinde aldığımız bir karar var” diye konuştu.  

ÖNCE PATNOS’A SONRA ERZURUM’A 

Ağrı Devlet Hastanesi görevlileri, hastanede çocuk operatör olmadığı için Nurdan İlhan’ı göndermek emeliyle Patnos Devlet Hastanesi’ne gönderdi. Doktor Ebubekir Er’in tüm ısrarlarına karşın Nurdan İlhan ambulansla Patnos’a gönderildi. Hastanede radyoloji uzmanı, ultrason, tomografi ve çocuk yoğun bakım birimi olmadığı için Dr. Ebubekir Er de İlhan’ı Erzurum’a gönderdi. 

Savcılığa dilekçe yazadı

Çocuk cerrahı olan Ebubekir Er, bir dilekçe yazarak hastanın hayatını tehlikeye attığı iddiasıyla meslektaşı Yusuf Atakan Baltrak hakkında Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.