O gencin annesinden polise müdahale sitemi

O gencin annesinden polise müdahale sitemi
Fatih’te polise satırla saldıran Mert M.T. (24) silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı polis Mehmet Avcı’nın tedavisi sürerken, olay yerinde ağır yaralanan saldırgan ise Hastanede yoğun bakıma alındı

Fatih’te polise satırla saldıran Mert M.T. (24) silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı polis Mehmet Avcı’nın tedavisi sürerken, olay yerinde ağır yaralanan saldırgan ise Hastanede yoğun bakıma alındı. Hastanede gözyaşına boğulan şahsın annesi, ‘Neden bacağından değil de başından vurdunuz’ diyerek polise sitem etti.
Dün uyuşturucu madde kullanmak ve polise mukavemetten gözaltına alınan ve bugünserbest bırakılan Mert M.T., serbest bırakıldıktan sonra Kocamustafapaşa’ya geldi. İddiaya göre,Alkol de alan Mert M.T., eline geçirdiği bir satırla caddeye çıktı. Bu sırada caddeden geçen polis ekibine saldırarak otomobilin camını kırdı. Saldırı üzerine aşağıya inan polisler bir yandan olayı anlamaya çalışırken bir yandan da saldırganı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada saldırganın annesi ve bazı yakınları da olay yerine gelerek uzun süre şahsı sakinleştirmeye çalıştı. Ancak bir türlü sakinleşmeyen genç, kendisine yaklaşan polisin kafasına satırla vurarak yaraladı. Bunun üzerine Mert M.T., kendisine müdahale eden polislerle boğuşmaya başladı. Boğuşma sırasında patlayan silahtan çıkan kurşun, şahsın çenesinin altına isabet etti. Ağır şekilde yaralanan genç ile polis memuru Mehmet Avcı ayrı ayrı ambulanslarla Samatya’daki İstanbul eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
POLİSE MÜDAHALE SİTEMİ
Mert M.T.’nin yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, hastaneye gelen yakınları ile polis arasında zaman zaman arbede yaşandı. Hastane önünde ağlayarak bekleyen gencin yakınları, polise tepki gösterdi. Mert M.T.’nin annesi ’müdahale sırasında neden bacağından değil de başından vurdunuz’ diyerek veryansın etti. Zaman zaman gerilen ortam sağduyulu vatandaşların araya girmesi ile önlendi.
OLAY ANI YOLDAN GEÇEN BİR VATANDAŞ TARAFINDAN CEP KAMERASIYLA GÖRÜNTÜLENDİ
Öte yandan, yaşanan olay yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, elinde satır bulunan Mert M.T. ile polis ekipleri arasında yaşanan gerginlik gözüküyor. Zaman zaman elindeki satırı kaldırımdaki direğe vurduğu gözlenen şahıs vurulduktan hemen sonra yerde hareketsiz yatarken görülüyor.
Polis, meydana gelen olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Gencin kim tarafından vurulduğu ise yapılacak balistik incelemelerin ardından netlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.