O kirli elleri kesmesini biliriz

O kirli elleri kesmesini biliriz
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, “AK Parti üzerine oynanan oyunların hepsi püskürtüldü.

Bundan sonra hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar yine iktidarımız bunun üstesinden gelecek güçte. Yine bir kirli el ülkemizin üzerinde dolaşıyor ama o ellere bugüne kadar nasıl kesip atmışsak yine de aynısını gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Konya ve ülke gündeminde gelinen son noktayı değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi. AK Parti Konya il başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Baloğlu, Türkiye üzerinde cerrahi operasyon uygulandığını belirterek, oynanan oyunlara pabuç bırakmayacaklarını söyledi.

OYUNLARIN HEPSİ PÜSKÜRTÜLDÜ

Türkiye’de her dönemde olduğu gibi biraz daha şiddeti artırılarak operasyon yapıldığını belirten Milletvekili Baloğlu, “ Türkiye üzerinde cerrahi operasyon uygulanıyor. Bu geçmişte; Gezi Süreciyle başlayan, Mit Kriziyle başlayan, 17-25 Aralık ile devam eden, en son 15 Temmuz Darbesiyle bunu sonlandırmaya çalışan kirli el bugünde Amerika’dan bir takım farklı operasyonlarla yönetilmeye çalışılıyor. Yine ülke içinde, ana muhalefet partisi çok istekli bir şekilde bu tür şeylere destek oluyor, sahte belgelerle hem AK Partimiz hem de Cumhurbaşkanımız üzerinde ciddi oyun oynanıyor. Bu oyunun hedefe ne Cumhurbaşkanı ne de AK Parti… Hedefi Türkiye’nin milli birliği ve beraberliği geçmişte olduğu gibi bunlara pabuç bırakmayacağız. Bu iktidar üzerine oynanan oyunların hepsi püskürtüldü. Bundan sonra hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar yine iktidarımız bunun üstesinden gelecek güçte. Kirli el ülkemizin üzerinde dolaşıyor, ama o ellere bugüne kadar nasıl kesip atmışsak yine de aynısını gerçekleştireceğiz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ TÖRENLERE KATILACAK

7-17 Aralık Şeb-i Arus törenleri önümüzdeki günlerde başlayacağını hatırlatan Baloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında törenlere katılacağını söyledi. Milletvekili Baloğlu, “Belediye Başkanımız, valimiz, milletvekillerimizle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettik. Katılacaklarını söylediler. Bir aksilik olmazsa Cumhurbaşkanımız 17 Aralık’ta yine Konya’da bizimle törenlerde olacak. Bütün halkımızı Şeb-i Arus törenlerine davet ediyorum” diye konuştu.

2019 YILININ 10’UNCU AYINDA BİTMESİ HEDEFLENİYOR

Konya’da devam eden sağlık yatırımları hakkında da bilgi veren Milletvekili Baloğlu, şehir hastanesinin yüzde 33’lük kısmının tamamlandığını söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti: “ Sağlıkla ilgili yatırımlar devam ediyor. Şehir Hastanemiz temeli atıldı. 850 yatak olarak planlanmıştı bunun yetmeyeceğini düşünerek, bin 250 yatak olarak planlandık. Çalışmaları başladı. Fiziki olarak yüzde 33 düzeyinde. İnşaatın yüzde 33 tamamlanmış durumda. 2019 yılının 10’uncu ayında bitmesi hedefleniyor. Fakat yatak artışı olduğu için biraz daha gecikebilir. Numune Hastanesi önümüzdeki çarşamba günü Numune Hastanesi Sağlık Müdürlüğüne devredilecek. İlçelerimizde de devam eden yatırımlar var. Ereğli Devlet Hastanesi 250 yatakla hizmet vermeye başladı. Beyşehir 150 yataklı hastanemiz bitti. Bu hafta içerisinde sağlık müdürlüğüne devredilecek kısa süre içerisin de hizmet vermeye başlayacak” şeklinde konuştu.

HABER: UĞUR SARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum