Abdülkerim Bardakçı o takımların hepsine attı! Sırada Giresun mu var?

Abdülkerim Bardakçı o takımların hepsine attı! Sırada Giresun mu var?
Daha önce formasını giydiği; Denizlispor, Adana Demirspor ve Altay takımlarına gol atan Abdülkerim Bardakçı'nın, Giresunspor karşısında da bu geleneği sürdürüp sürdürmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Süper Lig'in 4. hafta maçında Konyaspor, sahasında Altay'ı 3-1 mağlup etti.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanan maçta yeşil-beyazlıların 2. golü,  ikinci kaptan Abdülkerim Bardakçı'dan geldi.

Geçtiğimiz hafta daha önce kiralık olarak formasını giydiği Adana Demirpor'a karşı gol kaydeden Abdülkerim Bardakçı bu hafta da, yine kiralık olarak forma giydiği Altay filelerini havalandırdı.

Abdülkerim Bardakçı geçtiğimiz sezon, yine TFF 1. Lig'de kiralık olarak formasını giydiği ve şampiyonluk yaşadığı, sezon sonunda Süper Lige veda eden Denizlispor'a karşı da gol kaydetmişti.

 

GİRESUNSPOR'DA DA OYNADI

Konyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında Giresunspor'la deplasmanda  karşı karşıya gelecek.

Abdülkerim Bardakçı'nın daha önce formasını giydiği takımlardan birisi de Giresunspor. 19 Eylül Pazar günü Çotanak Stadı'nda oynanacak maçta gözler bir kez daha  Abdülkerim'de olacak. 

Futbola Fenerspor'da başlayan ve Konyaspor altyapısında yetişen Abdülkerim Bardakçı, TFF 1 Lig'de Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay takımlarında kiralık olarak forma giydi.

3 BÜYÜKLERİN TRANSFER LİSTESİNDE 

Şu anda Türkiye'deki en iyi yerli stoperlerden birisi olarak gösterilen ve sergilediği performansla Milli Takıma çağrılan Abdülkerim Bardakçı; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor. Konyaspor yönetimi, önümüzdeki günlerde Abdülkerim Bardakçı'yla masaya oturacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.