"Obradovic olunca hedef hep kazanmak"

"Obradovic olunca hedef hep kazanmak"
Fenerbahçe Ülker’in yıldızı Bjelica, Türkiye Basketbol Ligi’nde son yılların en rekabet dolu sezonunun kendilerini beklediğini söyledi

Fenerbahçe Ülker’in, Sırbistan Milli  Takımı ile 2014 FIBA Dünya Kupası’nda gümüş madalya kazanan yıldızı Bjelica, Türkiye Basketbol Ligi’nde son yılların en rekabet dolu sezonunun kendilerini beklediğini söyledi. Türkiye Basketbol Ligi’nde diğer takımların da önemli transferler  yaptıklarını ve iyi oyunculara sahip olduklarını kaydeden Fenerbahçe Ülkerli  basketbolcu, “Son yıllara göre bence en rekabet dolu yıl olabilir. Özellikle  gelen koçlar açısından, takımların kalitesi açısından durum bunu gösteriyor.  Anadolu Efes’in de çok büyük bir antrenörü var. Zor bir yıl olacak. Tabii ki  bizim hedefimiz her zamanki gibi kazanmak olacak” diye konuştu.

“Antrenörünüz Obradovic olunca hedef hep kazanmaktır” 
Yeni sezondaki mücadele edecekleri kulvarlarda başarılı olabilmek için  çok çalışmaları gerektiğini kaydeden Bjelica, “Antrenörünüz Obradovic olunca  tabii ki hedef hep kazanmak oluyor” ifadesini kullandı.
Takım olarak hep bir adım daha ileriye gitmeleri gerektiğini belirten  sarı-lacivertli oyuncu, “Yeni sezonda hedefimiz, mücadele ettiğimiz bütün  kulvarlarda, kazanmak, başarılı olmak ve en üst dereceye çıkabilmek olacak”  değerlendirmesinde bulundu.
“Taraftar desteği çok önemli” 
Türkiye ve Fenerbahçe Ülker’de bulunduğu için çok mutlu olduğunu dile  getiren Sırp oyuncu, taraftar desteğinin, zor geçecek bu sezonda çok önemli  olduğuna değindi.
Bjelica, şunları söyledi: “Türkiye’de bulunmaktan, Fenerbahçe Ülker takımında forma giymekten  çok mutluyum. Bir aile gibi olduk. Herkes çok yardımcı oluyor. Fenerbahçe Spor  Kulübü’nde olmak çok gurur verici. Ailem de çok mutlu. Taraftarların gösterdiği  ilgili ve kombine satışlarındaki rekor, bizim adımıza çok güzel durum. Geçen yıl  da güzel destek verdiler. Bu sene de inşallah aynı şekilde gelirler. Daha çok  taraftarın gelmesi çok önemli. Bizim için en büyük destek, taraftarın salona  gelmesi.”
 
Kaynak: Basket Dergisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.