Ödüllerini Başkan Tutal'dan Aldılar

Ödüllerini Başkan Tutal'dan Aldılar
Seydişehir’de düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasında minik öğrenciler ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın elinden aldı...

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir’de düzenlenen okullar arası bilgi yarışmasında minik öğrenciler ödüllerini Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın elinden aldı.

Medeniyet okulları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenen yarışmaya 5 ortaokul katılırken liselerden ise 2 okul kendi kategorilerinde bilgilerini yarıştırdılar. Okullar aralarında kendi doğrularını savunurken öğrenciler, hazırlıklarını jüri eşliğinde okul arkadaşlarına ve öğretmenlerine sunumlarını gerçekleştirdiler. Oldukça heyecanlı ve renkli geçen yarışma hem bilgi yarışması ile yetenekli öğrencilerin örnek olması, hem de öğrencilere sosyalleşme fırsatı tanındı. Bilgi ve becerinin öğretmenlerinin ellerinde şekillendiği öğrenciler puanlandırmaya göre ödüllerini aldılar.

Bilgi yarışmasına katılan tüm okulları ve öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Kendine güvenen tüm gruplar tüm okullar birincidir. Ben tüm okullarımızın temsilcilerini, gençlerimizi kutluyorum. Özellikle bu dönemde televizyonlarda baktığımızda nelerin yarışmasının yapıldığı hepimiz görüyoruz. Evlendirme programları, farklı yarışmalar v.s.’ler. Bu anlamada düzenlenen bilgi yarışması ile sorulan soruların tüm cevaplarını sadece buradaki oturanlar değil tüm öğrencilerimiz öğrenmişler. Bu aynı zamanda eğitimin bir parçası.” dedi.

Öğrencilerin yarışmaya gelerek arkadaşlarını izlemeye gelmelerinin güzel bir davranış olduğunu ifade eden Başkan Tutal; “ Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Programda emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Medeniyet Okulları Programı yetkililerine teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Yarışmaya katılan öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Milli Eğitim şube Müdürü Ali Uluyurt ve okul müdürleri hatıra fotoğrafı çekildiler.

Seydişehir’de düzenlenen yarışmada dereceye giren okulların öğrencileri il düzeyinde yarışmak üzere bir üst kategoride Konya’da yarışmalara katılacaklar. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.