Ödülünü depremzedelere bağışlamıştı EFNEM GÜNDEM OLDU

Ödülünü depremzedelere bağışlamıştı EFNEM GÜNDEM OLDU
Kazandığı ödülü Elazığ depremzedelerine bağışlayarak örnek bir davranışa imza atan Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Sporcusu Efnem Gökalp’in anlamlı davranışı büyük alkış aldı.

Selçuklu Belediyespor Kulübünde 2019 yılında Türkiye, Balkan ve Avrupa Şampiyonalarında madalya kazanan sporcular ve antrenörleri Selçuklu Belediye Meclisi tarafından ödüllendirildi.  Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Yavuz Tezcan, Meclis Üyeleri, Selçuklu Belediyespor Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyeleri, Antrenörler, Sporcular ve Aileler katıldı. 20 branşta 15 bin 173 lisanslı ve 172 Milli sporcusuyla Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinden birisi olan Selçuklu Belediyespor Kulübü, 2019 yılında 7 branşta katıldığı Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda toplam 55 madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.  Tekvando, Güreş, Judo, Kick Boks, Wushu Kung-Fu, Karate ve Masa Tenisi branşlarında 43 sporcu 19 altın, 13 gümüş ve 23 bronz madalyayı Selçuklu'ya kazandırdı.

madalyasini-(2).jpg

SELÇUKLU BELEDİYESPOR’UN YENİ YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Selçuklu Belediyespor kulübümüzün 2019 yılında madalya almış başarılı sporcularına madalyalarını inşallah hep birlikte teslim edeceğiz. Bunun öncesinde bu büyük spor kulübünü üç yıldır büyük bir özveriyle, gayretle, başarıyla yöneten yönetim kurulumuza burada teşekkür etmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul neticesinde Selçuklu Belediyespor Kulübümüz yönetiminde bir görev devir teslimi oldu. Önceki yönetimde görev alan arkadaşlarımız görevi yeni gelen arkadaşlarımıza teslim ettiler. Ben yeni yönetime de başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Başkan Pekyatırmacı, konuşmasının sonunda aldığı ödülü Elazığ'daki depremzedelere bağışlayan Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Sporcusu Efnem Gökalp'e gösterdiği duyarlılık ve örnek davranışı nedeniyle tebrik etti.

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Selçuklu Belediyespor Kulübü Başkanlığına seçilen Mustafa Yavuz Tezcan ise eski yönetime teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Selçuklu Belediyespor ailesinde görev almak gerçekten büyük bir onur. Bu aileye katıldığım için duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Onursal Başkanımız ve Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı Bey’e ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Ben önceki dönem görev alan başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı onlardan aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi ifade ediyorum.  Ödül alan sporcularımızı da tekrar tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı. Selçuklu Belediyespor Kulübü başkanlığı görevini kongre sonucu devreden Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi Ali Ziya Yalçınkaya da, “Geçtiğimiz hafta genel kurulumuzu yaptık bu genel kurulla birlikte görevi Mustafa Yavuz Tezcan Bey ve yeni yönetime devrettik. Yeni yönetimin kulübümüzün şu anki başarısını çok daha ileri bir seviyeye çıkaracağına inancım tam" dedi.  Spor Servisi

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.