'Oğluma tecavüze kalkışan adamı otelde tanıdım'

'Oğluma tecavüze kalkışan adamı otelde tanıdım'
Haseki Hastanesi'nde sabıkalı bir adamın tecavüzüne uğramak üzereyken kurtarılan 4,5 yaşındaki çocuğun annesi konuştu. Suçüstü yakalanan adamı kaldığı apart otelde tanıdığını ve hasta oğluna kısa bir süre 'refakat' etmesi için hastaneye kendisinin çağırdı

İstanbul Aksaray’daki Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önceki gün, 40 yaşındaki bir adam, 4,5 yaşındaki bir erkek çocuğa tecavüz girişiminde bulunurken sağlık personeli tarafından yakalanmıştı. O saldırıya maruz kalan küçük çocuğun annesi S.E. konuştu ve ortaya bir başka dramatik tablo daha çıktı. Oğluna tecavüz girişiminde bulunan adamla kaldıkları otelde tanıştıklarını söyleyen S.E., “Oğlum astım hastası olduğu için nefes almakta zorlanıyordu. Muayene için doktora götürdüm. Doktor oğlumun yatılı tedavi olması gerektiğini belirterek hemen hastaneye yatırılmasını istedi. Kaldığım otele gidip oğlumun eşyalarını almam gerekiyordu. O sırada bu adam beni telefonla arayıp durumumu sordu. Kimsem olmadığı için adamdan hastaneye gelip 10 dakikalığına oğlumun başında beklemesini istedim. Adam hastaneye gelince eşyaları almak için otele gittim. Ben hastaneye geri döndüğümde adamın oğluma tecavüz girişiminde bulunduğunu öğrendim. O adamdan davacıyım” dedi. 


‘YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜDÜM’ 
6 yaşındayken annesinin hayatını kaybetmesi üzerine kendisinin yetiştirme yurdunda büyüdüğünü söyleyen anne S.E. yaşadıklarını şöyle aktardı: 

“Ben küçükken babam hayatını kaybetti. 6 yaşındayken de annem hayatını kaybedince akrabalarımdan kimse bana sahip çıkmadı. Ben devlet yetiştirme yurdunda büyüdüm. 5 yıl önce Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir okulda çalışıyordum. O sırada çocuğumun babasıyla tanıştım. İlk başlarda iyi bir ilişkimiz vardı. İmam nikahıyla evlendik. Daha sonra hamile kaldım. Ben hamile kalınca kocam beni terk etti. Çocuğumun sorumluluğunu üzerine almadı. Oğluma hiçbir zaman babalık yapmadı. Çocuğumu kimsem olmadan dünyaya getirdim. Daha sonra yaşadığım yeri terk edip İstanbul’a yerleştim. Geçici olarak birkaç işte çalıştım. Maddi durumum kötü olduğu için oğlumla beraber Kumkapı’da apart şeklinde işleyen bir otele yerleştim. Oğluma tecavüz girişiminde bulunan adamla da o otelde tanıştım.” 


‘KİMSEM OLMADIĞI İÇİN OĞLUMU TESLİM ETTİM’ 
Oğlunu tedavi için hastaneye götürdüğünü ve tecavüz girişiminden sonradan haberdar olduğunu söyleyen S.E. yaşananları şöyle aktardı: “Kaldığım otelde herkes birbirini az çok tanır. Otelin resepsiyonunda herkes birbiriyle muhabbet eder. O adamla otelin resepsiyonunda tanıştık. Kendisi hakkında pek bilgi sahibi değilim. Denk gelince bana hep ‘bacım’ diye hitap eder ve halimi sorardı. Ben de adama ‘abi’ diye hitap ediyordum. Kimsemiz olmadığı için sık sık durumumuzu sorar ve bize yardımcı olurdu. Ama asla bize karşı kötü bir hareketi olmadı. O adam hiçbir zaman odamıza gelmedi. Aramızda hiçbir ilişki yoktu. Oğlumla hiç yalnız kalmadı. Oğlum astım hastası olduğu için nefes almakta zorluk çekiyordu. Önceki gün tedavi için hastaneye götürdüm. Doktor oğlumun hastanede yatılı olarak tedavi görmesi gerektiğini söyledi. Otele gidip oğlumun eşyalarını almam gerekiyordu. O sırada o adam beni aradı ve durumumu sordu. Hastanede olduğumu söyledim. ‘Yardım edebileceğim bir şey var mı ?’ diye sordu. Ben de çaresiz olduğum için gelip 10 dakikalığına oğlumun başında beklemesini istedim. Ben otele gidip geldiğimde adamın oğluma tecavüz girişiminde bulunduğunu öğrendim. O anda şoka uğradım. Çünkü bu adamın böyle bir şey yapacağını bilmiyordum. Böyle bir niyetinin de olduğunun farkında değildim.” 


‘OĞLUMUN YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜMESİNİ İSTEMİYORUM’ 
Oğluna tecavüz girişiminde bulunan adamdan şikayetçi olduğunu söyleyen S.E. sözlerine şu şekilde devam etti: “O adamdan sonuna kadar davacıyım. Oğlum şu anda hastanede tedavi görüyor ve bakanlık tarafından koruma altına alınmış durumda. Ancak bana verilen bilgiye göre oğlum yetiştirme yurduna verilecek. Yaşananlarda bir suçum yok. Oğlumun yetiştirme yurduna verilmesini istemiyorum. Ben devlet yurdunda büyüdüm. Devlet yurdunda büyümenin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Oğlumu tek başıma büyüttüm. Ben oğlumun devlet tarafından elimden alınması için büyütmedim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.