Oğlunu bıçakladılar annenin üzerinden otomobille geçtiler

Oğlunu bıçakladılar annenin üzerinden otomobille geçtiler
Maltepe'de bankadan para çeken anne ve oğlu kendilerini takip eden otomobildeki gaspçıların saldırısına uğradı. İçinde 200 bin TL bulunan çantayı almak isteyen gaspçılarla anne ve oğul arasında arbede yaşandı.

Maltepe'de bankadan para çeken anne ve oğlu kendilerini takip eden otomobildeki gaspçıların saldırısına uğradı. İçinde 200 bin TL bulunan çantayı almak isteyen gaspçılarla anne ve oğul arasında arbede yaşandı. Para dolu çantayı alan gaspçılar, oğulu yaraladıktan sonra kaçarken annenin üzerinden otomobille geçti.

Semine Göle ve oğlu Naci Gökmen Göle bankadan 200 bin TL çektikten sonra emlakçıya gitti. Anne ve oğulu otomobille takip eden gaspçılar, emlakçıya varmak üzereyken para dolu çantayı almak istedi. Anne ve oğlu direnince arbede yaşandı. İçinde üç kişinin bulunduğu öğrenilen otomobildeki gaspçılar, Naci Gökmen Göle'yi darp ederek bıçakla yaraladı.

Paraları alan zanlılar otomobille kaçarken anne Semine Göle'nin üzerinden otomobille geçti. Talihsiz kadının yaralandığı gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlu Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Zanlıların otomobille ezdiği Semine Göle'nin durumunun ağır olduğu belirlendi.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği sokağı emniyet şeridi çekerek güvenlik çemberine alıp inceleme başlattı. Vatandaşlar olayla ilgili olarak, "Anne ve oğlu bankadan para çekip emlakçıya gidiyorlarmış. Bankadan beri takip eden gaspçılar burada paraları alıp kadının üzerinden otomobille geçmiş" diye konuştu. Polis ekipleri kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.