Oğlunu Önce İhbar Etti Sonra Pişman Oldu

Oğlunu Önce İhbar Etti Sonra Pişman Oldu
Bir vatandaş, polis oğlunu daha önce FETÖ üyesi olmakla ihbar etti, daha sonra TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurarak ihbarını geri çekmek istediğini iletti

TBMM (AA) - MELTEM ÖZTÜRK - Bir vatandaş, polis oğlunu FETÖ üyesi olmakla ihbar etti, daha sonra TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurarak ihbarını geri çekmek istediğini iletti.

İstanbul Bahçelievler'de yaşayan bir baba, oğluyla ilgili yaptığı ihbardan pişmanlık duydu ve TBMM Dilekçe Komisyonuna başvurdu.

Baba, polis olan oğlunu daha önce FETÖ üyesi olmakla suçlayarak, Emniyet Genel Müdürlüğüne ihbar etti. Baba, daha sonra, "sinirlendiği için yalan ihbarda bulunduğunu" belirterek, ihbarını geri çekmek istediğine dair komisyona dilekçe sundu.

TBMM Dilekçe Komisyonu, vatandaşın dilekçesini inceledi. Dilekçe konusu durumun, komisyonun yetki ve görev alanına girmediğini belirterek, konunun genel hükümler çerçevesinde değerlendirilip, ilgili idare nezdinde takip edilmesinin usul ekonomisi açısından daha yararlı olacağı kararına vardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.