Öğrenci servisi kaza yaptı

Öğrenci servisi kaza yaptı
Konya’da öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile başka bir minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3’ü öğrenci 4 kişinin kimlikleri belirlendi

Konya’da öğrencileri taşıyan servis minibüsü ile başka bir minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3’ü öğrenci 4 kişinin kimlikleri belirlendi. 
Kaza, saat 14.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Beybes Mahallesi Zümrüttaşı Sokak ile Önder Sokağın birleştiği kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Adem Ovalı (43) idaresindeki 42 C 0312 plakalı öğrenci taşıyan servis minibüsü ihsan F. (40) idaresindeki 42 BZF 80 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada servis minibüsünde bulunan öğrencilerden Fatma Yeniay (11), Hasibe Vadioğlu (11) ve Rabia Sahra (11) ile minibüs şoförü Adem Ovalı hayatını kaybetti. Kazada yaralanan çocuğu öğrenci 11 kişi de olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

AİLELER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kaza haberinin olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, incelemelerde bulunarak, görevlilerden bilgi aldı. Olay yerine gelen öğrenci yakınları da acı haberler birlikte sinir krizi geçirdi. Fenalık geçiren öğrenci yakınlarına sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi.
Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri savcının yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldırıldı. Öğrenci yakınları hastaneye de akın ederek, burada sinir krizi geçirdi. Hastanedeki teşhisin ardından hayatını kaybeden öğrencilerin cenazelerinin ailelerine teslim edileceği belirtildi. 
Öte yandan, kazada hayatını kaybeden ve yaralanan öğrencilerin Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri oldukları ve servis aracıyla okula götürüldükleri öğrenildi. 
Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

aa_picture_20150406_4975199_high.jpgaa_picture_20150406_4975200_high.jpgaa_picture_20150406_4975201_high.jpgaa_picture_20150406_4975202_high.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum