Öğrenciler "Kamyonlar bizi ezmesin' yürüyüşü yaptı

Öğrenciler "Kamyonlar bizi ezmesin' yürüyüşü yaptı
Soma ilçesindeki trafik kazasında kamyon çarpması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi Mizgin Çaça için sınıf arkadaşları yürüyüş düzenledi

MANİSA (AA) - Soma ilçesindeki trafik kazasında kamyon çarpması sonucu ağır yaralanan lise öğrencisi Mizgin Çaça için sınıf arkadaşları, "Kamyonlar bizi ezmesin" sloganıyla yürüyüş düzenledi.

Gazi Osmanpaşa Caddesi'nden kamyon geçişinin engellenmesini isteyen Soma Linyit Anadolu Lisesi öğrencileri, okuldan başlattıkları yürüyüşü Cengiz Topel Meydanı'nda sonlandırdı.

Meydanda öğrenciler adına açıklama yapan Burcu Akbulut, yolun karşısına geçmek isteyen 10. sınıf öğrencisi arkadaşları Mizgin Çaça'ya caddede kamyon çarptığını hatırlattı.

Caddeki trafik sorununun çözülmesini isteyen Akbulut, "Bizim de başımıza gelebilecek bu tarz kazaların bir daha yaşanmaması için sesimizi duyurmak istiyoruz. Soma’da kamyonların şehir içi trafiğine sokulmaması ve mesken önlerine park edilmemesi hususunda gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasını yetkililerimizden talep ediyoruz" dedi.

Soma Linyit Anadolu Lisesi 10 / C sınıfı öğrencisi Mizgin Çaça'ya 7 Mart'ta yolun karşısına geçmek isterken Gaziosmanpaşa Caddesi'nde virajda İsmail Atik'in kullandığı 45 VH 430 plakalı kamyon çarpmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.