Öğrenciler kantinde satılan meyve şekerinden zehirlendi

Öğrenciler kantinde satılan meyve şekerinden zehirlendi
Kütahya'nın Emet ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda kantinde satılan meyve şekerlerinden yiyen 22 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'nın Emet ilçesindeki bir ilkokulda kantinde toz şeklinde satılan meyve şekerlerinden yiyen 22 öğrenci zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Olay sabah saatlerinde taşımalı eğitimin verildiği Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda meydana geldi. Okul kantininden meyveli şeker alıp yedikleri belirtilen öğrenciler bir süre sonra karın ağrısı şikayeti ile rahatsızlandı. Toplam 22 öğrenci ambulans ve okul yöneticilerinin sağladığı araçlarla Emet Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste serum takılarak tedaviye alınan öğrencilerin yedikleri meyveli şekerden zehirlenmiş olabilecekleri belirten hastane yetkilileri, öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu, bir süre gözetim altında tuttuktan sonra taburcu edileceklerini dedi. Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de öğrencilerin zehirlenmesi olayı ile ilgili soruşturma başlattıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.