Öğrenciler öğretmeni döverek bacağını kırdılar

Öğrenciler öğretmeni döverek bacağını kırdılar
Öğretmenin öğrencisine ders saatleri arasında okuldan çıkmasına izin vermemesi üzerine öğrenciler öğretmeni darp edip bacağını kırdılar.

Kütahya'da yaşanan olayda bir okuldaöğretmen öğrencilerine okulda çıkmalarına izin vermeyince öğrenciler öğretmenidöverek dışarı çıktılar.

11. sınıf öğrencisi ders saatleri içerisinde okuldan çıkmak isteyince o sırada 46 yaşındaki nöbetçi öğretmen Kazım Sezer öğrenciye izin vermedi. 

Öğrenci ve öğretmen arasında tartışma çıkmasından sonra bir kaç öğrenci bir araya gelip öğretmeni darp edip ayağını kırdıkları iddiaedildi. 

Acil Servis ekipleri tarafından Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Polis, olaya karışan F.T.İ. ve arkadaşlarını emniyete götürdü. Öğrenciler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece denetimli serbestlik uygulaması kapsamında serbest bırakıldı.

Öte yandan, öğretmeni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kütahya Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, olaydan çok büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Sezer'e ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Esen, "Milli Eğitim Müdürlüğü olarak soruşturma başlattık. Böyle vakaların yaşanması biz eğitimcileri yürekten yaralıyor. Bundan sonra böyle vakaların yaşanmamasını istiyor ve öğretmenlerimize gereken saygının gösterilmesini istiyoruz. Böyle olayları önlemek amacıyla da gereken önlemleri alacağız" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.