Öğrencilerden güvenlik güçlerine mektup

Öğrencilerden güvenlik güçlerine mektup
Osmaniye'de lise öğrencileri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek amacıyla mektup yazdı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki Şehit Orhan Gök Anadolu Lisesi öğrencileri, Güneydoğu'da terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek vermek için mektup gönderdi.

Okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Rahşan Ayyıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin moral olması için güvenlik güçlerine duygularını anlatan mektuplar yazdığını söyledi.

Öğrencilerin, Günaydoğu'da terörle mücadele eden polis ve asker ağabeylerine her zaman dua ettiğini anlatan Ayyıldız, "Öğrencilerimiz, içlerinden ne geçiyorsa onlarla ilgili ne düşünüyorlarsa oradaki mücadele ile yaşananlar ile ilgili ne düşünüyorlarsa yüreklerinden ne geçiriyorlarsa bunu mektuplarına döktüler. Biz de vatana bu şekilde hizmet etmek istedik, inşallah amacına ulaşır." diye konuştu.

Öğrencilerden Beyza Sert de Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümünde 101 mektup yazdıklarını belirterek asker ve polis ağabeylerine bu şekilde destek vermek istediklerini dile getirdi.

Öğrencilerden Şahin Karaüce'nin mektubunda ise şu ifadeler yer alıyor:

"Sizleri bilmesek de görmesek de sizlere karşı beslediğimiz sevgi, saygı ve minnettarlık duygusu var. Bize bağışladığınız şey, sadece dökülen kanlarınız, onurlu bedeniniz değil uğrunda can verdiğiniz vatanımız, geleceğimiz ve nefesimizdir. Biz, burada sobamız evimizi fazla ısıttığında kapıları pencereleri açıyoruz, sizler üşürken. Bizler, annemizin yaptığı yemekleri beğenmezken sizler aç yatıyorsunuz.
Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa birilerine karşı esir değilsek sizler sayesindedir. Sizlerin sayesinde evimizde huzurluyuz ve mutluyuz. Bizlere hakkınızı helal edin."

Öğrencilerin yazdığı 101 mektup, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erbay Tan ve Okul Müdürü Mehmet Ali Kastal tarafından Şırnak'a gönderilmek üzere İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Hakan Bozgedik'e teslim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.