Öğretim görevlisinden acı haber

Öğretim görevlisinden acı haber
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Tuğba Çetinkaya Kencer kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tuğçe Çetinkaya Kencer; uzun süredir verdiği kanserle mücadelesini kaybetti. Kencer'in ölümü meslektaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Tuğçe Çetinkaya Kencer için taziye mesajı yayınladı. Rektör Aktekin mesajında; "Üniversitemiz Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğretim Görevlisi Tuğçe Çetinkaya Kencer vefat etmiştir. Üniversitemizin kıymetli bir personelini kaybetmiş olmanın derin teessürü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve NEVÜ camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kencer'in cenazesi Kayseri Hulusi Akar Cami'nden kaldırılacak.

Öğretim görevlisinden acı haber

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.