Öğretmen kaza kurbanı

Öğretmen kaza kurbanı
TEKİRDAĞ’ın Hayrabolu İlçesi’nde kullandığı cipin direksiyon hakimiyetini kaybeden Orhan Arkan, karşı şeride geçerek Osman Doğan’ın kullandığı otomobile çarptı.

TEKİRDAĞ’ın Hayrabolu İlçesi’nde kullandığı cipin direksiyon hakimiyetini kaybeden Orhan Arkan, karşı şeride geçerek Osman Doğan’ın kullandığı otomobile çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki 28 yaşındaki öğretmen Özden Çolak ile cipte bulunan 26 yaşındaki Nuh Kılıç hayatını kaybetti. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, cip sürücüsü Arkan gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Özden Çolak’ın kendisi gibi öğretmen olan babası Özer Kayhan ve meslektaşları da kazayı duyarak hastaneye geldi. Kızının ölüm haberini alan baba Kayhan sinir krizi geçirerek fenalaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.