Okan Buruk'un en son isteyeceği şey oldu! Menajeri resmen açıkladı: Motivasyonunu kaybetti

Okan Buruk'un en son isteyeceği şey oldu! Menajeri resmen açıkladı: Motivasyonunu kaybetti
 Editör
Galatasaray’ın kilit isimlerinden Lucas Torreira için menajeri Pablo Bentancur’dan beklenmedik açıklama yaptı.

Galatasaray’ın kilit isimlerinden Lucas Torreira için menajeri Pablo Bentancur’dan beklenmedik açıklamalar geldi. Bentancur, yıldız oyuncunun motivasyon kaybı yaşadığını ve Brezilya’dan bir kulübün, Torreira’ya Galatasaray’daki maaşını ödemek için çaba gösterdiğini açıkladı. İşte detaylar

Galatasaray'da takımın vazgeçilmezlerinden olan gerek saha için performansı gerekse saha dışındaki karakteriyle taraftarın sevgilisi olan Torreira için menajerinden taraftarı oldukça üzen bir açıklama geldi.

Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü.

Bentancur yaptığı açıklamada, Torreira'nın motivasyonunu kaybettiğini söylerken yıldız isim için Brezilya'dan bir kulübün devreye girdiğini duyurdu.

İŞTE BENTANCUR'UN SÖZLERİ:

"Brezilya'dan bir kulüp, Torreira'ya Galatasaray'da kazandığı maaşın aynısını ödemek için önemli çaba gösteriyor. Kulüpler arasında resmi mesajlaşmalar oluyor."

"Geçenlerde İstanbul'da kaldım. Lucas biraz motivasyonunu kaybetmiş durumda, evine daha yakın olmak istiyor. Uzun yıllardır uzaklarda oynuyor. Bütçesel olarak da zaten iyi bir birikim yaptı."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.