OKUL SERVİSİNDE SORUN YOK

OKUL SERVİSİNDE SORUN YOK
Başkan Muharrem Karabacak, “Servis şoförlerimiz öğrencileri zamanında yetiştirebilme adına zamanla yarışmaktadırlar. Bu yüzden şoförlerimiz çocukları okullara 10-15 dakika önceden bırakma durumunda kalıyorlar. Bu da gayet normal bir durum” dedi.

“ÖĞRENCİ GEÇ KALMIYOR”

Minibüsçüler Ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Muharrem Karabacak, Konya’da bin 40 servis aracının olduğunu söyleyerek “Servis sayımız yeterli. Bu araçlar hem devlet okullarımıza, hem de özel okullarımıza gidiyorlar. İhtiyacı olan her okulumuza servis aracı gitmektedir. Bir servis aynı anda birkaç okula hizmet veriyor. Dolayısıyla servis şoförlerimiz öğrencileri zamanında yetiştirebilme adına zamanla yarışıyorlar. Bu yüzden şoförlerimiz çocukları okullara 10-15 dakika önceden bırakma durumunda kalıyorlar, bu da gayet normal bir durum.” dedi.

FİYATLARDA YÜZDE 9 ARTIŞ

Şoförlerin ve rehber personellerin aranan kriterlere uygun olduğunu belirten Başkan karabacak, “Bizler esnafımız, şoför arkadaşlarımız, personelimiz ve oda olarak, taşıdığımız sorumluluk bilinciyle 2015-2016 Eğitim Öğretim sezonunda kaliteli ve bakımlı araçlarımızla hizmet veriyoruz. Velilerimizden özellikle 42 C … plakalı araçlara çocuklarını emanet etmelerini önemle rica ediyoruz. Üzücü sonuçlarla karşılaşılmaması için düşük ücretlerle taşıma yapan, korsan araçlara itibar edilmemesi gerekir” dedi. (Emine Şeyma Yıldız)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.