Konya okul sporlarında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor

Konya okul sporlarında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor
Konyalı öğrenciler okul sporlarında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya'yı gurulandıran öğrenci, okul ve idarecilerini tebrik etti

SADREDDİN KONEVİ AİHL KUPAYI TAKDİM ETTİ

Okul Sporları Liseler Hokey müsabakalarında Türkiye şampiyonu olan Karatay Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Serdar Bayrakcı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Bingöl’le birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret ederek şampiyonluk kupasını takdim etti. Sporcu ve okul yönetimini tebrik eden Büyük başarılarının devamını diledi.

sadrettin.jpg

KONYA SPOR LİSESİ’NDEN SEYİT ALİ BÜYÜK’E ZİYARET

Konya Spor Lisesi öğrencileri Kickboks Dünya Şampiyonu Emircan Abdullah Beserek, Kickboks Dünya İkincisi Çetin Karapınar, Wushu Avrupa Şampiyonları Aynur Murat ve Sıla Özge Öden, Liseler arası Tiyatro Yarışması Konya birincisi olan ekibi temilen Cihan Arda Soylu ve Emirhan Vural, Edebiyat öğretmenleri; Serap Yaşar Yıldırım ve Erhan Söğüt ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mükremin Alparslan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti. Okul Müdürü Veysel Dudu, Büyük’e 42 numaralı isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Okul yönetimini, öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Seyit Ali Büyük, başarılarının devamını diledi.

ksl.jpg

‘BOZKIRLILAR VAKFI KIZ AİHL’DEN BÜYÜK’E ZİYARET

Liseler Arası Açık Alan Çim Hokey Turnuvasında Türkiye İkincisi olan Karatay Bozkırlılar Vakfı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Ömer Ateş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sesil Şenoğlu ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret ederek kupayı takdim etti. Okul yönetimini, öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Büyük, başarılarının devamını diledi.

bozkirlalilar.jpg

MERAM DİLTAŞ OO TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Meram Diltaş Ortaokulu Basketbol Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu, Afyon’da gerçekleştirilen yıldızlar basketbol Türkiye finallerinde Meram Diltaş Ortaokulu üçüncülük kupasının sahibi oldu. Okul yönetimi, basketbol takımı oyuncularını ve antrenör Recep Albay’ın tebrik etti.

meram-diltas.jpg

RAGBİDE TÜRKMENKARAHÜYÜK KAMİL TÜRK OO FARKI

Çumra Türkmenkarahüyük Kamil Türk Ortaokulu, ragbide 4 Türkiye şampiyonluğu kazandı. Trabzon'da yapılan okul sporları Ragbi Türkiye Şampiyonasında Çumra Türkmenkarahüyük Kamil Türk Ortaokulu, Küçük kız ve erkekler ile yıldız kız ve erkeklerde şampiyon olarak şampiyonaya damga vurdu.

turkmen.jpg

MEHMET KAÇMAZ’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi öğrencisi Mehmet Kaçmaz, Türkiye şampiyonu oldu. 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Kayseri'de düzenlenen "Okul Sporları Atletizm Gençler (A-B) Türkiye Şampiyonasında Mehmet Kaçmaz uzun atlamada Türkiye Şampiyonu olarak altın madalyaya uzandı.

mehmet.jpg

ÖMER ALTAŞ DÜNYA İKİNCİSİ

Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi öğrencisi Ömer Altaş, Fransa’da yapılan Uluslararası Okul Sporları Federasyonu’nun GYMNASİADE Yaz Oyunları şampiyonasında Karatay Ömer Altaş, grekoromen 45 kg’da dünya ikincisi olarak gümüş madalya kazandı.

omer.jpg

EFE ERKAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Efe Erkan Türkiye şampiyonu oldu. Karaman'da 17-19 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılan Geleneksel Türk Okçuluğu Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Efe Erkan rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa uzandı.

efe-erkan.jpg

ÇAĞAN BÜYÜKYILMAZ ÜÇÜNCÜ OLDU

Mareşal Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencisi Çağan Büyükyılmaz Türkiye üçüncüsü oldu. Türkiye Bilardo Federasyonu Tesisinde 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen Okul Sporları Türkiye Bilardo Birinciliği Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar kategorisi müsabakalarında Çağan Büyükyılmaz Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

cagan.jpg

EYLÜL İPAR’DAN İKİNCİLİK

Selçuklu Şehit Mustafa Çuhadar Ortaokulu öğrencisi Eylül İpar, Türkiye ikincisi oldu. Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Okçuluk Küçük Kızlar Türkiye Birinciliği yarışmalarında ikinci olan İpar gümüş madalya kazanarak kürsünün ikinci basamağında yer aldı.

eylul.jpg

EYÜP KAYRA ÖZYİĞİT TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Karaman'da düzenlenen "Okul Sporları Geleneksel Türk Okçuluk Küçükler, Yıldızlar, Gençler Türkiye Şampiyonası"nda Yıldız Erkekler kategorisinde 40 metrede yarışan Şehit Sadık Ortaokulu öğrencisi Bulcukspor Kulübü sporcusu, Eyüp Kayra Özyiğit, Türkiye Şampiyonu olarak kürsünün ilk basamağında yer aldı.

eyup.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.