Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği

Okullararası Türkiye Basketbol Birinciliği
Yarı finale çıkan takımlar belli oldu


ÇANKIRI (AA) - Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Çankırı'da gerçekleştirilen Okullararası Küçükler Kız ve Erkek Türkiye Basketbol Birinciliği'nde yarı finale çıkan takımlar belli oldu.
Hasan Fehmi Gökşen ve Orhan Saka spor salonlarında gerçekleştirilen maçlarda küçük kız ve küçük erkeklerde sekizer takım mücadele etti.
Şampiyonada oynanan maçların ardından erkeklerde Vecihibey, Özel Yamanlar Özyurt, Özel Bilfen Çamlıca ve Özel Çayyolu Anafartalar Ortaokulu ile kızlarda Bahçelievler Kumport , Özel Büyük Ankara, Bahariye ve Fatih Temiz Ortaokulu yarı finale çıkmaya hak kazandı. Yarı final maçları yarın yapılacak.
Türkiye Basketbol Federasyonu Çankırı İl Temsilcisi Gökhan Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çankırı'da böyle bir organizasyon yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.
Ailelerin maçlara ilgi gösterdiğini dile getiren Çağlayan, "Türkiye Şampiyonası'na Çankırı ev sahipliği yapıyor. 16 takım, 267 sporcu müsabakalara katılıyor. Sporcuların ailelerinden oluşan yaklaşık 200 kişi şu anda Çankırı'da bulunuyor. Ailelerin müsabakalara yoğun ilgisi var" dedi.
Çağlayan, tatlı sert geçen maçların oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.